Switch to your native language

INT

Switch to your native language

INT
Uvijeku u vašoj blizini
Mi smo u
Crna Gora
Modularni objekt
Kontejneri i moduli za sve namjene
Specijalist za mobilne prostorne sustave
Specijalist za mobilne prostorne sustave
Mi isporučujemo vaš građevinski ured!
Mi isporučujemo vaš građevinski ured!
Mobilna rješenja prostora za naše najmanje
Mobilna rješenja prostora za naše najmanje
Tražite fleksibilno rješenje za svoju potrebu za prostorom? Mi imamo pravi kontejner za vas! Sa svojim uredskim, sanitarnim i skladišnim kontejnerima stvaramo savršeno i individualno prostorno rješenje prilagođeno vašim potrebama. Bilo da tražite pojedinačni kontejner ili čitav modularni objekt – za najam ili kupnju. Već više od 40 godina specijalizirani smo za mobilna prostorna rješenja s kontejnerima!

Naši kontejneri za sve potrebe

Kontejner: savršeno rješenje za svaki sektor

Tražite prikladno prostorno rješenje za smještaj na gradilištu, proširenje ureda, prodajni prostor ili još mnogo toga – mi ga imamo! Naši vam kontejneri već više od 40 godina nude optimalno prostorno rješenje za svaki sektor: građevina, industrija, trgovina, zanat, komunalne usluge, ali i događaji ili pomoć u slučaju krize ili katastrofe.

CONTAINEX News

Vaše prednosti uz CONTAINEX kao partnera

Već više od 40 godina specijalizirani smo za mobilna prostorna rješenja s kontejnerima! Osim znanja i iskustva naših dugogodišnjih zaposlenika, primjenjujemo mjere prilagođene vama kako bismo vam osim odgovarajućih kontejnera mogli ponuditi i optimalnu sveobuhvatnu uslugu.
Više od 40 godina iskustva
Profitirajte od naše dugogodišnje stručnosti u pripremi kontejnera i mobilnih prostornih rješenja.
GREEN technology
Kod svih svojih poduzetničkih aktivnosti pazimo na to da djelujemo uz uštedu resursa. Modernim proizvodnim postupcima i drugim metodama štedimo više od 50.000 tona CO2 godišnje u usporedbi sa standardnim proizvodima.
Osobno savjetovanje na licu mjesta
Naši su zaposlenici od samoga početka uz vas i savjetuju vas na vašem jeziku. E-poštom, telefonom ili osobno na licu mjest – tu smo za vas!
Vlastita europska proizvodnja

Naši vlastiti europski proizvodni pogoni omogućuju nam da vam zajamčimo vrhunsku kvalitetu proizvoda, širok asortiman proizvoda i neprestanu dostupnos.

Mogućnosti financiranja
U skladu s vašim potrebama nudimo vam razne vrste financiranja: kupnju, najam i leasing.
Timovi za montažu na licu mjesta
Naši školovani timovi za montažu na licu mjesta osiguravaju brzo i pomno sastavljanje vaših kontejnera.
Mreža depoa diljem Europe
Uvijeku u vašoj blizini
Otkrijte brojne realizirane projekte: od malih do velikih rješenja za prostor, privremene ili trajne. Dopustite da vas inspiriramo.

Realizirani projekti

Sve referencije
Planirajte zajedno s nama!

Pošaljite upit za kontejner i realizirajte željeni projekt

Svejedno o kojem području primjene ili projektu se rad – mi imamo odgovarajući kontejner za vaše potrebe. Od fleksibilnih uredskih kontejnera do robusnih skladišnih kontejnera – naši tipovi kontejnera mogu se individualno prilagoditi vašim potrebama. Uvjerite se sami i pošaljite nam neobvezujući upit!