Switch to your native language

INT

Switch to your native language

INT
Uvijek blizu Vas
Mi smo u Bosni i Hercegovini
Kontejnerski sklop
Kontejneri i moduli za svaku namjenu
Stručnjak za mobilne prostorne sisteme
Stručnjak za mobilne prostorne sisteme
Isporučujemo Vaš građevinski ured!
Isporučujemo Vaš građevinski ured!
Mobilna prostorna rješenja za naše najmlađe
Mobilna prostorna rješenja za naše najmlađe
Tražite fleksibilno rješenje za svoje potrebe za prostorom? Imamo pravi kontejner za Vas! S našim kancelarijskim, sanitarnim i skladišnim kontejnerima pronalazimo savršeno i individualno prostorno rješenje prilagođeno Vašim potrebama. Svejedno da li tražite pojedinačni kontejner ili kompletan kontejnerski sklop - za najam ili kupovinu. Već više od 40 godina smo Vaš stručnjak kada se radi o mobilnim prostornim rješenjima s kontejnerima!

Naši kontejneri za sve potrebe

Kontejner: savršeno rješenja za svaku branšu

Tražite odgovarajuće prostorno rješenje za smještaj na gradilištu, proširenje kancelarije, prodajni prostor ili još puno toga - sve to imamo! Naši kontejneri Vam već više od 40 godina pružaju optimalno prostorno rješenje u svakoj branši: gradnji, industriji, trgovini, obrtu, u komunalnoj oblasti i za manifestacije ili u području humanitarne pomoći i prirodnih katastrofa.

CONTAINEX News

Vaše prednosti uz CONTAINEX kao partnera

Već više od 40 godina smo Vaš stručnjak kada se radi o mobilnim prostornim rješenjima s kontejnerima! Osim znanja naših dugodogišnih zaposlenika oslanjamo se na razne mjere prilagođene Vama kako bismo Vam pored odgovarajućih kontejnera takođe mogli ponudiiti optimalnu sveobuhvatnu uslugu.
Preko 40 godina iskustva
Iskoristite naše dugogodišnje stručno znanje u isporuci kontejnera i mobilnih prostornih rješenja
GREEN technology
Kod svih naših djelatnosti u preduzeću pazimo na to da djelujemo tako da štedimo resurse. Zahvaljujući modernim proizvodnim postupcima i mnogim drugim stvarima štedimo više od 50.000 CO2 godišnje u poređenju sa standarnim proizvodima.
Lično savjetovanje na licu mjesta
Naši zaposlenici Vam otpočetka stoje na raspolaganju i savjetuju Vas na Vašem jeziku. Svejedno da li se kontakt vrši putem e-pošte, telefonom ili lično na licu mjesta - tu smo za Vas!
Vlastita proizvodnja u Evropi

Zahvaljujući našim vlastitim evropskim proizvodnim pogonima možemo Vam garantovati najbolji kvalitet, veliku raznolikost proizvoda i stalnu raspoloživost.

Mogućnosti financiranja
U zavisnosti od Vaših potreba nudimo Vam razne vrste finansiranja: kupovinu, najam i leasing.
Timovi za montažu na licu mjesta
Naši obučeni montažni timovi osiguravaju brz i bezbrižnu montažu na licu mjesta.
Mreža depoa širom Evrope
Uvijek blizu Vas
Otkrijte brojne realizovane projekte: od malih do velikih prostornih rješenja, privremena ili trajna. Dozvolite da Vas inspirišemo.

Realizovani projekti

Sve refernce
Planirajte zajedno s nama!

Pošaljite sada upit za kontejner i realizujte željeni projekt

Bez obzira o kojem se područje primjene ili projektu radi - za Vaše potrebe imamo odgovarajući kontejner. Od fleksibilnog kancelarjijskog kontejnera do robusnog skladišnog kontejnera - naše vrste kontejnera je moguće individualno prilagoditi Vašim potrebama. Uvjerite se sami i pošaljite nam vaš neobavezujući upit!